Atenció al client:
Els sistemes MHD eviten calcificacions i corrosions, redueixen l'emissió de gasos tòxics, estalvien combustible i milloren la combustió, la qual cosa es tradueix en estalvi i eficàcia en el consum. A TERMOEBRE tenim les quatre línies de productes MHD. Font: sistemasmhd.com.

MHD Aigua
MHD Aigua és un Sistema Acondicionador d'Aigua Ecològic mitjançant l'emissió d'un poderós camp focal magnètic.

Prevé les incrustacions de minerals (Carbonat de Calci i Magnesi) en les conduccions d'aigua.

Elimina les incrustacions existents en les conduccions i retarda els processos de corrosió.
MHD ECO
Evita les calcificacions en els electrodomèstics (rentadores i rentavaixelles) i escalfadors; allargant la vida útil dels mateixos.

MHD-ECO lògic col·labora amb el medi ambient en reduir els productes químics abocaments per les desguassos.

Amb MHD-ECO lògic reduirem entre un 30% i un 40% la despesa en productes químics per a electrodomèstics com detergents, suavitzants, etc ... en aconseguir una millor conductivitat en l'aigua.
MHD Gas
MHD aplicat a un hidrocarbur aconsegueix elevar el poder calorífic de la combustió, provocant un estalvi de combustible disminuint l'emissió de contaminants.

MHD no entra mai en contacte directe amb el combustible, per tant, la seva acció no canvia químicament el fluid sinó que el polaritza variant la seva estructura física a causa de l'energia magnètica. Les característiques principals del dispositiu són;
- Optimització de rendiment
- Estalvi energètic
MHD Gasoil
En el cas dels combustibles líquids MHD Gasoil produeix un estalvi de combustible i disminueix l'emissió de gasos contaminants.

Col·locar MHD, el combustible polaritzat redueix notablement l'opacitat dels fums i en conseqüència la creació de sutge i adherències.

Precipita les impureses del gasoil creant un combustible de major qualitat.

TERMOEBRE. Servei tècnic de calefacció, aigua calenta sanitaria i tractaments d’aigües.
TARRAGONA, TEL. 902 485 485 - FAX. 977 470 860
Sadi-Software-Barcelona
Avís legal i política de privacitat