Atenció al client:
TERMOEBRE, és un SERVEI OFICIAL DE DIFERENTS MARQUES, dedicat al manteniment i reparació d'aparells d'aigua calenta sanitaria, calefacció i tractaments d'aigües. TERMOEBRE s’ha posicionat amb un dels primers llocs amb el sector d’assistència tècnica d’aparells de calefacció, climatització i tractaments d’aigues. Tenim una plantilla de professionals altament qualificats i en costant formació, els quals disposen de la certificació requerida com: AGENTS DE POSTA EN MARCHA, MANTENIMENT I REPARACIÓ. A TERMOEBRE, tractem als clients d’una manera personalitzada, escoltant cada cas i resolent la necesitat amb la forma més adient.

OBJECTIUS.
El nostre principal objectiu és diferenciar-nos de la competència, oferint grans nivells de qualitat i exigència.
Els serveis que us oferim son:
Realitzar les Posten en Marcha.
Resoldre ràpidament les avaries.
Tenir un bon assessorament tècnic.
Tenir un equip humà unit i amb uns objectius comuns.
No abandonar mai a un client. A TERMOEBRE sempre els atendrem i els escoltarem.
Crear un vincle de confiança entre nosaltres i l’instal·lador, treballant conjuntament per poder oferir el millor servei als nostres clients.

MEDI AMBIENT
TERMOEBRE, s’encarrega de velar pel cumpliment de totes les normes relacionades amb la cura del medi ambient i per això no tan sols tenim els nostres plans d’estalvi i reciclatge sino que també intentem infundir als nostres clients una actitud similar.

QUALITAT
La millora continua de la nostra feina, la formació tècnica i administrativa del nostre personal, la satisfacció dels nostres clients, la recerca de nous mètodes de treball, han fet posible que la nostra empresa hagi obtingut la certificació de qualitat ISO 9001:2008.
Empresa associada a:Asociación nacional de servicios de asistencia técnicaGremi d'instal·ladors de les Terres de l'Ebre

TERMOEBRE. Servei tècnic de calefacció, aigua calenta sanitaria i tractaments d’aigües.
TARRAGONA, TEL. 902 485 485 - FAX. 977 470 860
Sadi-Software-Barcelona
Avís legal i política de privacitat